Start | Bayliner

Bayliner Element CC6 2017

Beschrijving

Zoals u van Bayliner gewend bent lanceren zij ook voor aankomend jaar weer een aantal nieuwe modellen, de Bayliner Element CC6E is daar een van.
 

De zeer succesvolle Element lijn wordt uitgebreid met een betaalbare Centre Console natuurlijk op basis van het M-vormige onderwaterschip zoals de bestaande modellen. Er is bij de ontwikkeling van dit model goed gekeken naar wat de wensen zijn uit de markt. Zo biedt dit model een hoop comfort en is de boot niet alleen ingericht om mee te vissen maar ook uit te voeren met de stoere wakeboard beugel zoals op de bestaande modellen. De boot is verder voorzien van een zelflozende kuip en als optie is de boot uit te breiden met een groot zonnedek voor in de boeg.

Het console van de boot is natuurlijk centraal in de boot geplaatst en is standaard uitgevoerd met grote gecombineerde snelheid en volt meter, en daarnaast een kleine brandstofmeter. Eventueel optioneel is een dieptemeter en een radio met aux aansluiting en twee speakers leverbaar. Het stuur is verstelbaar en de schakelhendel is ergonomisch geplaatst. Verder is de console groot genoeg om de meeste kussens in op te bergen en is deze af te sluiten met een consolehoes. Een dekzeil over de gehele boot is niet nodig gezien de boot is voorzien van een zelflozende kuip.

Achter het console is een bestuurderbank geplaatst met een ‘’leaning post’’ rugleuning die naar weerskanten geklapt kan worden. Ook in de bestuurderbank zit opbergruimte en is voorzien van een geïsoleerde bak die kan fungeren als koelbox.

Ook bij dit model maakt Bayliner gebruik van het zogeheten ‘’BeamForward™ design’’ waarbij bijna de maximale breedte van de boot doorgevoerd wordt. Het resultaat is een ruimer boeggedeelte die aanzienlijk meer comfort en opslagcapaciteit biedt.

Aan weerskanten op de spiegel zijn twee zwemplateaus gemonteerd waarmee je makkelijk in en uit het water kan komen. Daarnaast zijn de rugleuningen van de achterzitting klapbaar waardoor je goed de boot in kan stappen. Onder deze zitting is ook weer bergruimte gecreëerd ideaal om alle spullen op te kunnen bergen.

Eventueel is de boot nog uit te voeren met een hoogwaardige bimini-top volledig van RVS om zo schaduw te kunnen creëren tegen de felle zon.

Dit model is reeds te bezichtigen bij ons in de showroom! Maar voor meer informatie of prijzen kunt u natuurlijk ook contact opnemen.

 

Bayliner Element CC6 2017 Gegevens

Gegevens

Merk Bayliner
Type Element CC6
Jaar 2017
Soort Center Console
Prijs (vanaf) 15250.00

Details

Lengte over alles 5.57 m.
Breedte over alles 2.29 m.
Gewicht 907 kg.
Tankinhoud 114 l.
Aantal personen 6
Motorvermogen 115 pk.

Bayliner Element CC6 2017 Foto’s

Opties

Canvas opties:

- Bimini-top
- Console Cover

Opties & Accessoires:

- Convience Package*
- Fish Package** 
- Stainless Steel Package*** 
- Full Filler Cushion Package - Incl. Deck Rails 
- Cockpit Table 
- Compass 
- Hydraulic Steering System 
- Wakeboard Tower Incl. Wakeboard rack
- Stainless Steel Deck Rails 

Trailer options:

KALF M-1500

Top
Lagoworks