Flyboard & Hoverboard

Voor een Flyboard, Hoverboard of Jetpack kunt u nu terecht bij Hollandsport Boat Center in Amsterdam.

Flyboard Hollandsport Boat Centre Amsterdam

Flyboard

Flyboarden is de nieuwe watersport sensatie waarbij je kan vliegen over het water en duiken als een dolfijn!

Flyboard

Door middel van een waterscooter aangedreven is het mogelijk om te vliegen boven het water. Dit kan al met een waterscooter vanaf 110PK en tot 300PK. Hoe meer vermogen de waterscooter heeft des te hoger het Flyboard komt en hoe gemakkelijker je specifieke trucs aan kunt leren op het Flyboard®. Het Flyboard® is op dezelfde koppeling aan te sluiten aan het uiteinde van de slang, als waar het Hoverboard aan bevestigd wordt. Hierdoor is er heel snel te wisselen tussen Hoverboarden en Flyboarden!

Flyboard kopen?

Neem contact op voor meer informatie. Download de Flyboard & Hoverboard Prijslijst

Hoverboard

Hoverboarden is de jongste nieuwe watersport sensatie waarbij je kunt surfen op het water en vliegen boven het water. Het Hoverboard lijkt op een klein formaat surfboard en wordt net als het Flyboard aangedreven door een waterscooter.

Hiervoor is een waterscooter met een vermogen van minimaal 130 PK tot 300 PK nodig. Hoe meer vermogen des te sneller je over en boven het water vliegt.

Hoverboard

Ook met het Hoverboard zijn diverse specifieke trucs aan te leren. Het Hoverboard is op dezelfde koppeling aan te sluiten aan het uiteinde van de slang, als waar het Flyboard aan bevestigd wordt.

Hoverboard kopen?

Neem contact op voor meer informatie. Download de Flyboard & Hoverboard Prijslijst

Jetpack

De Jetpack by ZR® is de nieuwste telg uit de serie watersportsensaties die Zapata Racing op de markt heeft gebracht. Bij een Jetpack zit je op een soort stoeltje met achterop de rugleuning de aansluiting op de X-Armor slang d.m.v het Y-vormig spruitstuk.

Via 2 stangen met handgreep bestuur je de Jetpack. De Jetpack wordt aangedreven door een waterscooter waardoor je kan vliegen boven het water. Dit kan al met een waterscooter vanaf 130 PK tot 300 PK. Hoe meer vermogen de waterscooter heeft hoe hoger de Jetpack vliegt.

De Jetpack is op dezelfde koppeling aan te sluiten aan het uiteinde van de slang als waar het Flyboard of Hoverboard worden aangesloten. De verschillende producten (Jetpack, Hoverboard, Flyboard) zijn dus (snel) uitwisselbaar met een eventueel eerder aangeschaft basispakket van 2014 met een van de drie producten. Bent u al in het bezit van een basispakket Flyboard® of Hoverboard by ZR® dan hoeft u alleen maar de “losse” Jetpack aan te schaffen.
Let op: De Jetpack is dus niet aan te sluiten op koppelingen van 2012 of 2013 modellen Flyboards of Hoverboards.

Jetpack

Jetpack by ZR® unieke eigenschappen:

  • 50 % lichter dan gelijkwaardige producten op de markt
  • 32% efficiëntere waterflow
  • Foam seat voor extra comfort
  • Waterflow is zichtbaar door transparante nozzles
  • Veilige 5 punts race gordel met "quick release": met een druk op de knop schiet de gordel los!

De Jetpack by ZR® is leverbaar vanaf half juni 2015

Jetpack kopen?

Neem contact op voor meer informatie.

Prijslijst

Download de Flyboard & Hoverboard Prijslijst

Flyboard

Flyboard

Hoverboard

Hoverboard

Jetpack

Jetpack

Flyboard, Hoverboard & Jetpack in Amsterdam

Neem contact op voor meer informatie.

Top
Lagoworks