Start | Nieuws

Nieuws

Holland Sport Hiswa te water op IJburgTV

Video

BRP Sea Doo

Nieuw Sea-Doo platform tilt de beleving aan boord naar een hoger niveau

BRP introduceert ingenieus nieuw platform op geselecteerde Sea-Doo modellen voor 2018

  • Meer comfort, geïntegreerd audiosysteem en slimme opbergruimte in geselecteerde modellen
  • Nieuwe romp die de norm stelt voor stabiliteit in rust en bij hoge snelheden
  • Model Sea-Doo SPARK TRIXX 3-UP toegevoegd aan speelse Rec Lite serie

Dallas (Texas), 20 september 2017 – BRP (TSX:DOO) kondigt een compleet nieuw platform aan voor geselecteerde modellen uit de collectie Sea-Doo waterscooters voor 2018. Aangezien BRP hun klanten altijd de best mogelijke ervaring wil bieden, zal dit innovatieve platform de beleving aan boord compleet veranderen en zijn er meer activiteiten met een Sea-Doo waterscooter mogelijk. Dit nieuwe platform stelt de norm voor stabiliteit en controle en is verkrijgbaar op vijf nieuwe modellen uit de Sea-Doo GTX Limited, RXT en WAKE PRO-serie.

De nieuwe waterscooter biedt optimaal comfort voor de passagiers met een slimme, flexibele achterbank waarmee de waterscooter wordt getransformeerd in 'woonkamer aan boord'. De 3 zitplaatsen kunnen snel omgebouwd worden tot een plat lounge-gedeelte waar twee personen tegenover elkaar kunnen genieten van een picknick. Als de achterbank is verwijderd, is het gemakkelijker en stabieler om aan boord te stappen op het grote, vlakke achterdek. U kunt meer tijd doorbrengen op het water om te ontspannen en te genieten van de omgeving.

De beleving aan boord is nog verder verbeterd dankzij het eerste door de fabrikant geïnstalleerde, volledig waterbestendige Bluetooth-audiosysteem op de markt. Met één veegbeweging kan iedereen genieten van zijn of haar favoriete playlist op dit krachtige audiosysteem terwijl ze relaxen op het achterdek van hun waterscooter om de beleving compleet te maken. De scooter heeft ook meer opbergruimte, zodat u meer tijd op het water kunt doorbrengen om te genieten van een hele dag vaarplezier. De scooter heeft een water- en schokbestendig opbergvak voor een mobiele telefoon met een USB-lader en een direct toegankelijke opbergruimte aan de voorkant, waarvoor u niet hoeft te gaan staan.

“Dit nieuwe Sea-Doo platform tilt de waterscooter naar een hoger niveau”, zegt Bernard Guy, SVP Global Product Strategy bij BRP. “Alles is ingenieus ontworpen en speciaal bedoeld om de beleving van de klant op het water te optimaliseren. Varen op een Sea-Doo waterscooter is leuk en met dit nieuwe platform kunt u nog langer genieten.”

Stabiliteit en controle van het platform

De stabiliteit en controle van het nieuwe platform begint met een laag zwaartepunt voor meer betrouwbaarheid in woelig water, bij hoge snelheden en met drie passagiers*. Daarnaast is het gemakkelijker om aan boord te stappen en rond te bewegen op de waterscooter. In combinatie met een nieuwe diepe V-vormige romp voor betere prestaties in woelig water en meer controle tijdens bochten biedt dit alles u de beste waterscooter op de markt.

Naast het nieuwe platform introduceert BRP ook de Sea-Doo SPARK TRIXX 3-UP met een langer zadel en achterplatform. Deze waterscooter biedt u hetzelfde vaarplezier als met het populaire 2-UP model dat vorig jaar werd geïntroduceerd, maar dan met ruimte voor een extra passagier en mogelijkheden voor treksporten. Het is zo gemakkelijk en leuk om tricks uit te voeren dat u zou willen dat er nooit een eind aan komt. Het is gewoon de meest veelzijdige waterscooter op instapniveau die ooit gemaakt is.

Verder zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd aan de complete Sea-Doo collectie voor 2018 in de segmenten Prestaties, Luxe, Treksporten en Recreatie. Lees meer over de complete collectie voor 2018 (inclusief productspecificaties en aanvullende technische informatie) op www.seadoo.com.

Met de meest uitgebreide keuze aan modellen in de sector biedt BRP altijd de juiste Sea-Doo waterscooter voor elk avontuur, tegen een betaalbare prijs**.

*Op basis van interne tests van BRP
**Op basis van de beschikbare informatie op de websites van diverse fabrikanten

Over BRP
BRP (TSX:DOO) is wereldleider op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, productie, distributie en marketing van powersports-voertuigen en aandrijfsystemen. Het merk- en productgamma bestaat onder andere uit Ski-Doo en Lynx sneeuwscooters, Sea-Doo waterscooters, Can-Am off-road voertuigen en Spyder roadsters, Evinrude en Rotax maritieme aandrijfsystemen, alsmede Rotax motoren voor karts, motorfietsen en de recreatieve luchtvaart. Naast deze productlijn verkoopt BRP ook speciale onderdelen, accessoires en kleding. Het bedrijf heeft een jaaromzet van 4,2 miljard uit meer dan 100 landen en heeft daarnaast wereldwijd ongeveer 8700 mensen in dienst.

www.brp.com
@BRPNews

Ski-Doo, Lynx, Sea-Doo, Evinrude, Rotax, Can-Am, Spyder, GTX, RTX, WAKE PRO, SPARK, TRIXX en het BRP-logo zijn handelsmerken van Bombardier Recreational Products Inc. of hun dochterondernemingen. Alle andere

handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Motorboot Magazine Test Sea Ray Sundancer 320

Motorboot Magazine test de nieuwe Sea Ray Sundancer 320 bij Holland Sport Boat Centre in Amsterdam.

Test Sea Ray Sundancer 320 2017 Test Sea Ray Sundancer 320 2017 Test Sea Ray Sundancer 320 2017 Test Sea Ray Sundancer 320 2017 Test Sea Ray Sundancer 320 2017 Test Sea Ray Sundancer 320 2017

Lees meer over Sea Ray op onze Sea Ray pagina.

Nog enkele Sea Ray SPX 190 en Sea Ray 190 modellen uit voorraad leverbaar

Nog enkele Sea Ray SPX 190 en Sea Ray 190 modellen uit voorraad leverbaar

Nog enkele Sea Ray SPX 190 en Sea Ray Sport 190 modellen uit voorraad leverbaar, uitgevoerd met een MerCruiser 3.0L L-4 (135 Pk) TKS.

Tot 14 Mei 2017 € 3.000,- euro korting

Deze aanbieding is uitsluiten geldig op voorraad boten uitgevoerd met een MerCruiser 3.0L L-4 (135 Pk), zonder inruil.

Neem contact op voor meer informatie

Facebook

Top
Lagoworks