Start | Nieuws | Mercury brengt geheel nieuwe Mercruiser 4.5l V-6 Z-Drive op de markt

Mercury Marine brengt geheel nieuwe Mercruiser 4.5l V-6 Z-Drive op de markt

Mercury Marine brengt geheel nieuwe Mercruiser 4.5l V-6 Z-Drive

De nieuwe Mercury MerCruiser 4.5L V-6-drive met 183.87 kW (250 pk), die innovatieve nieuwe apparatuur functies en cutting-edge technologie, heeft het wereldwijde hoofdkantoor van Mercury Marine in Fond du Lac, Wisconsin, ontwikkeld en geproduceerd zijn.

"We zijn trots om de volgende generatie van de Z-drive technologie te introduceren met deze revolutionaire nieuwe motor," zei John Piper, president van Mercury Marine. "Dit is een geweldige krachtbron, de functies, voordelen en Technologie aanbiedingen die maken het varen leuker en makkelijker. De motor is speciaal vervaardigd voor gebruik op zee en biedt de bewezen leiderschap, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van Mercurius. "

De MerCruiser 4.5L is dankzij zijn veelvuldige nieuw ontworpen spiraalinlaat met lange inname paden, evenals grotere verplaatsingen nieuwe normen op het vlak van koppel en vermogen bij elk toerental, die een uitstekende balans tussen prestaties en gewicht geeft. ' Deze V-6 motor weegt 59 kg minder dan een 5.0L V-8 Small Block en biedt nog steeds dezelfde prestaties.

De 4.5L is echt de "nummer een in het water", want het biedt een minimaal brandstofverbruik en uitzonderlijk stille werking.Zijn nieuw ontworpen, achterwaarts gerichte, ansauggeräuschdämpfende gasklep, en de motorkap en fittingen, het licht vliegwiel, brandstoftoevoer module en de structurele oliecarter dragen bij aan een uitstekende inactief en een laag geluidsniveau en trillingen in staat om u een nieuwe boot rijervaring te bieden. '

De nieuw ontwikkelde 4.5L MerCruiser motor serie is 's werelds eerste V6 inboard met SmartCraft Digital Throttle & Shift (DTS) is uitgerust. Dit zorgt voor soepel schakelen en instant gasrespons over het gehele toerenbereik. Een optie voor de 4.5L V-6 met DTS loodst joystick die de ultieme docking ervaring en wendbaarheid zorgt.

De 4.5L V-6 biedt ook Adaptive Speed Control (ASC), die automatisch handhaaft de ingestelde snelheid, ongeacht de belasting of de staat veranderingen, zoals scherpe bochten, het slepen van sport en langzamer lop en snelheden. Het resultaat is een verhoogde reactie op het gaspedaal en een "sportiever" gevoel voor de bestuurder die aan een permanente aanpassingen aan de gashendel meer te maken.

Mercury Marine de uiteindelijke corrosiebescherming voor de 4.5L V-6 gebruikt slijtvast gietijzer componenten waarvoor de motor komt in contact met zeewater en corrosiebestendig aluminium en composietmaterialen op alle andere plaatsen. Alle digitale in plaats van analoge sensoren worden gebruikt. Zoals met alle MerCruiser motoren 4.5L-drive met de gebruikelijke drie jaar garantie tegen corrosie plus beperkte garantie van de fabrikant van Mercury wordt geleverd voor maximaal twee jaar.

Kwik bleef in de ontwikkeling van de MerCruiser 4.5L V-6 in het bijzonder op het gemak van onderhoud en elimineerde de noodzaak voor de gebruikelijke 20-uurs diensten Dit apparaat heeft een service center in de buurt van het voorste gedeelte van de motor, die ervoor zorgt dat de contactpunten voor de consument -. bijvoorbeeld, oliefilter en vulopening - zijn duidelijk herkenbaar en bereikbaar. Daarnaast is de klep trein over de gehele levensduur van de motor is onderhoudsvrij. De 4.5L V-6 heeft ook een "saisonverlängerndes" flow-systeem, dat ervoor zorgt dat in het midden van het seizoen varen kan ook in de overgangsperiode seizoenen.

De MerCruiser 4.5L, die beschikbaar is in enkele of dubbele installaties en compatibel met het volledige gamma van Alpha en Bravo rijdt van Mercurius is, biedt ultieme flexibiliteit voor OEM's, boot dealers en consumenten, omdat hij van de ideale aandrijving voor een verscheidenheid aan boten kleine runabouts tot grote jachten vertegenwoordigt. De kleinere omvang van de motor kan Boatbuilders meer ruimte voor extra opties.

Meer informatie

Meer informatie over Mercury Mercruiser

Facebook

Top
Lagoworks