Start | Sea Doo

Sea Doo Wake Pro 230 2017

Momenteel uitverkocht

Beschrijving

Ontworpen voor de beste treksportervaringen. Met de grootste motor in het segment, plus onze exclusieve S³-romp voor meer stabiliteit bij het trekken van wakeskaters en wakeboarders. En een uitgebreid aanbod aan treksportspecifieke voorzieningen.

Skimodus:

Met deze exclusieve optie kunnen berijders voorgeprogrammeerde acceleratie- en snelheidsprofielen voor herhaaldelijk en nauwkeurig gecontroleerd starten voor waterskiërs en wakeboarders selecteren en profiteren ze bovendien van 3 andere modi (touring, sport en eco).

Skipaal met drie standen:

Profiteer van een hoger trekpunt dankzij de inklapbare skipaal, die indien niet gebruikt kan worden opgeborgen. Met spotterhandgrepen en opbergruimte voor sleeplijn.

Wakeboard Rack:

Het afneembare boardrek is standaard inbegrepen zodat u uw board aan de zijkant van uw waterscooter kunt vervoeren en snel en gemakkelijk uw favoriete vaarplek kunt bereiken.

Ergolock- Zadel:

Het voorgevormde zadel is smal tussen de benen en iets hoger aan de achterzijde. Voor meer comfort tijdens het toeren en meer zelfvertrouwen tijdens het nemen van bochten.

Zwemtrap:

Gemakkelijk opstappen na een duik in het water. Inklapbare opstap.

Sea Doo Wake Pro 230 2017 Gegevens

Gegevens

Merk Sea Doo
Type Wake Pro 230
Jaar 2017
Soort Sport
Prijs (vanaf) 15699.00

Details

Lengte over alles 3.54 m.
Breedte over alles 1.22 m.
Gewicht 406 kg.
Tankinhoud 60 l.
Aantal personen 3
Motorvermogen 230 pk.

Sea Doo Wake Pro 230 2017 Foto’s

Top
Lagoworks