Welkom bij

Holland Sport Boat Centre Amsterdam

Een watersportzaak gespecialiseerd in snelvarende boten met meer dan 65 jaar ervaring in de watersport. Een haven met meer dan 250 ligplaatsen en een super gezellig terras. De allereerste Bayliner importeur van Nederland met de grootst gesorteerde Bayliner showroom van Europa.

Bayliner, Sea Ray, Scarab, HeyDay, Waterspoor, Mercury, Mercruiser, Cummins, Yamaha, SeaDoo, Zapata, Seabob, Jetlev-Flyer, Jetsurf, GoCycle, AB Inflatables, Zodiac, Jobe, Jetpilot, Kalf, Pega, Vanclaes, Freewheel & Jet-Loader.

Bij ons vindt u alles, van rubberboot tot motorjacht, alles daar tussen in, alles wat daarbij hoort en een zeer ruim aanbod in occasions. Met topmerken als Bayliner met een range van Sportboats, Cuddy's, Deckboats en Sportcruisers. Sea Ray met meer dan 40 verschillende modellen in vier verschillende produkt groepen. Waterscooters van SeaDoo gefabriceerd onder de vlag van Bombardier.

Leverancier van Yamaha buitenboord motoren en waterscooters

En leverancier van Yamaha buitenboord motoren en waterscooters. Met een grote keus aan Super Yacht Toys, van hoog in de lucht met de Flyboards van Zapata en de Jetpacks van Jetlev-Flyer tot diep onderwater met de onderwaterscooters van Seabob. En om onze klanten ook veilig de weg op te sturen voeren wij alleen trailers van de merken Pega, Kalf, VanClaes, Freewheel en Jetloader.

Accessoires en onderdelen

Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw watersport accessoires -en onderdelen van verschillende merken. Verder beschikken wij over één van de grootste funstores van Nederland met alleen de allerbeste merken als: Jobe, Jetpilot en Reef.

Foto’s