Welkom bij

Holland Sport Boat Centre Amsterdam

Een watersportzaak gespecialiseerd in snelvarende boten met meer dan 55 jaar ervaring in de watersport. De allereerste Bayliner importeur met de grootst gesorteerde Bayliner showroom van Europa.

Bayliner, Sea Ray, Trophy, Meridian Yachts en Sea Doo

Bij ons vindt u alles van rubberboot tot motorjacht en alles daar tussen in. Met topmerken als Bayliner met een range van Sportboats, Cuddy's, Deckboats en Sportcruisers. Sea Ray met meer dan 40 verschillende modellen in vier verschillende product groepen. De Tenderline sloepen van Waterspoor. Flybridge boten van het merk Meridian Yachts gebouwd bij Sea Ray met een modellen programma van 11 meter tot 16,5 meter. Waterscooters en sportboten van Sea Doo gefabriceerd onder de vlag van Bombardier.

Yamaha buitenboord motoren en waterscooters

En exclusief leverancier van Yamaha buitenboord motoren en waterscooters. En om onze klanten ook veilig de weg op te sturen voeren wij alleen trailers van het merk Pega en Kalf.

Accessoires en onderdelen

Verder bent u bij ons aan het adres voor al u watersport accessoires en onderdelen van verschillende merken. Verder beschikken wij over één van de grootste funstores van Nederland met alleen de allerbeste merken als: Jobe , O'brien, Hyperlite, Ronix, Reef, Ten80 en Von Zipper.