Scarab Scarab Scarab Scarab Scarab

Scarab

Scarab

Onlangs heeft Holland Sport Boat Centre het dealerschap van SCARAB jetboten voor de BeNeLux verworven. SCARAB valt onder de Beneteau Groep waar de volgende merken onder vallen:

Beneteau, Jeanneau, Four Winns, Glastron, Monte Carlo, Wellcraft en Prestige

Holland Sport Boat Centre is exclusief importeur / dealer voor de BeNeLux. De in Amerika gebouwde jetboten kenmerken zich door de luxe uitstraling gecombineerd met comfort en door de jetaandrijving sportieve vaareigenschappen. 

Met een twaalftal  modellen in twee verschillende productgroepen en vier lengte maten is er keus genoeg om aan ieders wens te voldoen. SCARAB levert elk model in twee uitvoeringen de G-series en de ID-series. Bij de G-serie wordt de boot standaard met een zwarte romp en wit bovendek geleverd en een bijpassend interieur. Daarnaast zijn de afdekzeilen de enige optie bij dit model wat het voor de klant simpel houdt. Bij de ID-serie daaraan tegen kunt u kiezen uit meerdere kleurkeuzes en interieur kleuren daarnaast is de boot te personaliseren met diverse opties zoals een Wakeboardtoren, Radio upgrade met versterkers, subwoofers en extra speakers. Of de mogelijkheid tot een zwaardere motorisering.

Vorig jaar is er naast de normale lijn jetboten ook een Scarab 195 Open aan de modellen lijn toegevoegd en wordt dit jaar de 255 Open gelanceerd. Deze modellen hebben veel weg van een console boot en worden ook uitgevoerd met een center console maar wel met een hedendaagse sportieve look wat wij van dit merk gewend zijn en natuurlijk aangedreven door een jetmotor.

Scarab

Alle modellen

Scarab 215 ID

Carving a wake through the water is effortless with the Scarab 215.

Scarab 255 G

When you desire more than above and beyond, the Scarab 255 G is the next step in luxurious, sporty jet boats.

Scarab 255 ID

You've just landed on the biggest, baddest, and boldest of the Scarab Jet boat lineup: the 255.

Scarab 195 Open G

The 195 Open G Bred for style, performance, and fun—this open style jet is the boat of the future.

Scarab 195 Open ID

The 195 Open G Bred for style, performance, and fun—this open style jet is the boat of the future.

Scarab 255 Open G

Welcome to the all-new 255 Open G, a 25-foot center console with a tailgate and console changing room.

Scarab 255 Open ID

Could the best of the best get any better? Well, it just did with the all-new Scarab 255 Open.