Yamaha Buitenboordmotoren

Yamaha Buitenboordmotoren

Yamaha Buitenboordmotoren

Dit is Yamaha. Gemaakt voor op het water. Mensen over de hele wereld die van het water houden en optimaal willen genieten, kiezen voor de stille en betrouwbare kracht van Yamaha. Waarom? Omdat geen enkele andere buitenboordmotor zoveel vertrouwen geniet en kan bogen op zoveel ervaring achter zijn naam, en niet te vergeten zo perfect is afgestemd op het varen zelf. Mensen die er gewoonweg van houden om op het water te zijn. Vrienden die met elkaar volop genieten op het water. Watersportfanaten die de uitdaging van het water beheersen, die op welke individuele manier dan ook van de watersport genieten, vertrouwen op de toonaangevende prestaties van Yamaha.

De kracht van innovatie Een belangrijke factor bij de creatie van het ‘Yamaha verschil’ is onze toewijding aan technische innovatie. Wij zijn wereldwijd pioniers bij vele technische ontwikkelingen, van revolutionaire motorconstructies tot ingenieuze inlaat- en uitlaatsystemen. Wij introduceerden ‘s werelds allereerste serie schone, zuinige en betrouwbare viertakt buitenboordmotoren. Betrouwbaar, geavanceerde technologie Makkelijk starten, soepel aanspreekbaar vermogen, lage onderhoudskosten, betrouwbaarheid en waardevastheid zijn belangrijke factoren waardoor onze compacte buitenboordmotoren wereldwijd zo populair zijn onder de watersporters. Onze compacte buitenboordmotoren zijn voorzien van de laatste technologie en daarnaast uitermate gebruiksvriendelijk, waardoor elke watersporter zorgeloos kan genieten. Keuze zonder concessie Ons pionierswerk op het gebied van schone verbrandingstechnologie stelt nieuwe normen zonder concessies te doen op vermogen en prestaties. Hierdoor zijn onze nieuwe buitenboordmotoren nu sneller, stiller en zuiniger dan ooit. En alleen Yamaha biedt zoveel keus! Van de draagbare F2.5 tot de krachtige F350.

Yamaha Buitenboordmotoren

Alle modellen

Yamaha Buitenboordmotoren F4B

De F4 biedt de slimste oplossing, of u nu met uw gezin snel het water op wilt gaan of als u op zoek bent naar een praktische hulpmotor voor uw zeiljacht.

Yamaha Buitenboordmotoren F5B

De F5 is ook gemakkelijk op te bergen, en is zo licht en eenvoudig te dragen dat u hem moeiteloos op het dek van uw zeilboot kunt tillen.

Yamaha Buitenboordmotoren F6C

De F6 biedt de slimste oplossing, of u nu met uw gezin snel het water op wilt gaan of als u op zoek bent naar een praktische hulpmotor voor uw zeiljacht.

Yamaha Buitenboordmotoren F8F

De lichtgewicht F8 is uiterst draagbaar en eenvoudig te gebruiken, hier draagt de gebruiksvriendelijke geïntegreerde draaggreep zeker aan bij.

Yamaha Buitenboordmotoren FT8G

Dit FT-model, die dezelfde technische functies en voordelen biedt als de zeer populaire F8, is nog meer is te vergelijken met een sterk werkpaard.

Yamaha Buitenboordmotoren F9.9J

Krachtige voortstuwing op het water betekent niet dat u een zware buitenboordmotor uw boot op hoeft te sjouwen. De lichtgewicht F9.9 is uiterst draagbaar.

Yamaha Buitenboordmotoren FT9.9L

Dit FT-model, die dezelfde technische functies en voordelen biedt als de zeer populaire F9.9, is nog meer te vergelijken met een sterk werkpaard.

Yamaha Buitenboordmotoren F15C

Wie op zoek is naar de winnende combinatie van voortreffelijke handelbaarheid en sublieme controle hoeft niet verder te kijken dan de betrouwbare F15.

Yamaha Buitenboordmotoren F20B

Wie op zoek is naar de winnende combinatie van voortreffelijke handelbaarheid en sublieme controle hoeft niet verder te kijken dan de betrouwbare F20.

Yamaha Buitenboordmotoren FT25F

Dit FT-model, die dezelfde technische functies en voordelen biedt als de nog immens populaire F25, is nog meer te vergelijken met een sterk werkpaard. Vanz

Yamaha Buitenboordmotoren F30B

De lichtgewicht F30 is ontworpen met een eenvoudige installatie en gebruiksgemak in gedachte, maar heeft ook een betrouwbaar en hoog vermogen.

Yamaha Buitenboordmotoren F50H

De compacte F50 is ideaal voor waterskiërs en wakeboarders. Deze zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw favoriete activiteiten op het water – waa

Yamaha Buitenboordmotoren F60F

De compacte F60 is ideaal voor waterskiërs en wakeboarders. Deze zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw favoriete activiteiten op het water.

Yamaha Buitenboordmotoren F80D

De gloednieuwe F80 is nu nog lichter - dus voor wat betreft echte allround prestaties, een soepele acceleratie en een laag brandstofverbruik is hij vrijwel

Yamaha Buitenboordmotoren F150D/G

De legendarische F150 beschikt nog altijd over de strakke vormgeving en een groot aantal unieke eigenschappen, maar biedt nu ook nog soepeler schakelen.

Yamaha Buitenboordmotoren F350A

De 5,3 liter Yamaha F350 is technologisch gezien een pionier in dit veld. Deze viertakt V8 is de buitenboordmotor met de grootste cilinderinhoud ter wereld