Yamaha Buitenboordmotoren

Yamaha Buitenboordmotoren

Yamaha Buitenboordmotoren

Dit is Yamaha. Gemaakt voor op het water. Mensen over de hele wereld die van het water houden en optimaal willen genieten, kiezen voor de stille en betrouwbare kracht van Yamaha. Waarom? Omdat geen enkele andere buitenboordmotor zoveel vertrouwen geniet en kan bogen op zoveel ervaring achter zijn naam, en niet te vergeten zo perfect is afgestemd op het varen zelf. Mensen die er gewoonweg van houden om op het water te zijn. Vrienden die met elkaar volop genieten op het water. Watersportfanaten die de uitdaging van het water beheersen, die op welke individuele manier dan ook van de watersport genieten, vertrouwen op de toonaangevende prestaties van Yamaha.

De kracht van innovatie Een belangrijke factor bij de creatie van het ‘Yamaha verschil’ is onze toewijding aan technische innovatie. Wij zijn wereldwijd pioniers bij vele technische ontwikkelingen, van revolutionaire motorconstructies tot ingenieuze inlaat- en uitlaatsystemen. Wij introduceerden ‘s werelds allereerste serie schone, zuinige en betrouwbare viertakt buitenboordmotoren. Betrouwbaar, geavanceerde technologie Makkelijk starten, soepel aanspreekbaar vermogen, lage onderhoudskosten, betrouwbaarheid en waardevastheid zijn belangrijke factoren waardoor onze compacte buitenboordmotoren wereldwijd zo populair zijn onder de watersporters. Onze compacte buitenboordmotoren zijn voorzien van de laatste technologie en daarnaast uitermate gebruiksvriendelijk, waardoor elke watersporter zorgeloos kan genieten. Keuze zonder concessie Ons pionierswerk op het gebied van schone verbrandingstechnologie stelt nieuwe normen zonder concessies te doen op vermogen en prestaties. Hierdoor zijn onze nieuwe buitenboordmotoren nu sneller, stiller en zuiniger dan ooit. En alleen Yamaha biedt zoveel keus! Van de draagbare F2.5 tot de krachtige F350.

Yamaha Buitenboordmotoren2019

Alle modellen

De F4 biedt de slimste oplossing, of u nu met uw gezin snel het water op wilt gaan of als u op zoek bent naar een praktische hulpmotor voor uw zeiljacht.

De F6 biedt de slimste oplossing, of u nu met uw gezin snel het water op wilt gaan of als u op zoek bent naar een praktische hulpmotor voor uw zeiljacht.

De compacte F50 is ideaal voor waterskiërs en wakeboarders. Deze zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw favoriete activiteiten op het water – waa