Sea-Doo 2020 Line-up

Sea-Doo 2020 Line-up

Sea-Doo 2020 Line-up

2019-12-20

Ook dit jaar komt SeaDoo weer met verbeteringen op de line-up van vorig jaar!

 

ONTWORPEN VOOR HET LEVEN OP ZEE

De volgende generatie van Sea-Doo

Onze recentste Sea-Doo modellen zijn speciaal voor jou ontworpen, nu inclusief de GTI, GTR en WAKE modellen, met meer bruikbare ruimte, superieure stabiliteit, vlotte toegang en een haarscherp audiosysteem. Strek je benen, duik in woelige wateren, breng meer snacks mee en speel luidere muziek. Dat is jouw leven met Sea-Doo.

 

CONFIGUREERBAAR. COMFORTABEL. BAANBREKEND.

MEER BEWEGINGSRUIMTE

Met comfortabele zitplaatsen voor 3 personen en een handig groot zwemplatform is chillen met het recentste ontwerp net zo leuk als ermee rijden.

 

STILSTAAN. OP TOPSNELHEID. ALTIJD STABIEL.

MAXIMALE STABILITEIT

Sea-Doo biedt de beste stabiliteit in de sector. Deze Sea-Doo modellen voelen altijd in evenwicht en stabiel aan, zowel geparkeerd in een inham, tijdens het vissen of voor watersport. Blijft altijd stabiel, zelfs met drie personen aan boord of wanneer iemand opstapt

 

HANDIG. TOEGANKELIJK. FUNCTIONEEL.

SLIMMERE BERGRUIMTE

Al je spullen worden nu binnen handbereik opgeborgen. Hef gewoon het stuur op om de rechtstreeks toegankelijke bergruimte vooraan, een primeur in de sector, te openen.* Je hoeft er niet voor recht te staan. Extra laadruimte achter is nu ook mogelijk met het LinQ™-systeem met snelkoppeling.

 

INGEBOUWD. BLUETOOTH. WATERDICHT.

GELUID? CHECK.

Bepaal je eigen tempo met het premium audiosysteem van 100 watt van BRP. Gewoon swipen en je krijgt de vibe die je wil met het eerste door de fabrikant geïnstalleerde, echt waterdichte en volledig geïntegreerde Bluetooth‡ audiosysteem in de sector.
Je kunt ook muziek beluisteren terwijl je op een SPARK met het draagbaar audiosysteem van BRP rijdt.

Media