Stormer Marine

Stormer Marine

Stormer Marine

STORMER!
HET ROBUUSTE ALTERNATIEF.

"Wij horen dagelijks hoe prettig ‘anders’ onze aluminium en polyester boten zijn. In hun compromisloze en robuuste ontwerp, in gebruik van alleen de allerbeste materialen." (Stormer)

De robuuste en comfortabele no-nonsens sloep uit Amsterdam. De Stormer Lifeboat 60 en 75 zijn al jaren DÉ sloepen van de Amsterdamse grachten en worden nu door ons geleverd.

Zelflozende kuip
Doordat de Stormer Lifeboats zelflozend zijn kunnen ze niet vollopen met (regen)water en hoef je ze na het varen niet af te dekken met een dekzeil, ze kunnen open blijven liggen en zijn direct vaarklaar voor de volgende vaartocht. De kussens berg je gemakkelijk op in de afsluitbare opbergruimtes.

Vetus dieselmotor
Elke Stormer Lifeboat wordt standaard geleverd met een betrouwbare Vetus binnenboord dieselmotor met vaste schroefas. Hiermee vaart de boot heel zuinig en koersvast.

Uitstekende vaareigenschappen
De Lifeboats zijn als sloep ontwikkeld en zijn geen aangepaste reddingsboten. Het onderwaterschip is ontworpen zodat de boten daadwerkelijk makkelijk te manoevreren en koersvast zijn, hierdoor kun je ontspannen varen zonder steeds te hoeven bijsturen. 

Robuust
De dikke rubberen stootrand zorgt ervoor dat de boot tegen een stootje kan en geeft de boot een stoere uitstraling.

Comfort
De banken van de Stormer Lifeboats hebben een diepe zitting zodat je ook tijdens een langer verblijf aan boord goed kunt zitten.

Design
Zonder meerprijs zijn de romp en de kuip in elke RAL kleur leverbaar. Stel jouw unieke individuele Stormer samen. 

Onderhoudsarm
De Stormer Lifeboats zijn geheel van hoogwaardig polyester gebouwd dat behalve schoonhouden geen onderhoud nodig heeft. De Vetus dieselmotoren staan als zeer betrouwbaar bekend en staan garant voor jaren probleemloos vaarplezier.

Stormer Lifeboats: no-nonsens, onderhoudsarm, foolproof, superieure vaareigenschappen én bovenal: sub zero cool!

Stormer Marine

Nieuwe voorraad

Stormer Marine2022

Alle modellen