Bayliner

Bayliner

Bayliner

Bayliner is al meer dan 50 jaar marktleider in het sportboten segment. Orin Edson de oprichter van Bayliner is ooit begonnen als klein dealerschap met de verkoop van accessoires en buitenboordmotoren niet veel later begon hij met het bouwen van boten wat uitmondde tot het bestverkochte sportboot merk wereldwijd. Bayliner kreeg al snel de reputatie van een boot die niet alleen mooi vorm gegeven is maar ook betrouwbaar en niet te vergeten betaalbaar. Er is geen merk in de markt die zoveel families op het water heeft gekregen als Bayliner.

In de loop der jaren heeft Bayliner heel wat verschillende soorten boten gebouwd zoals visboten, skiboten, motorjachten en zelfs zeilboten. Maar uiteindelijk maakte het niet uit wat voor soort boot Bayliner bouwde belangrijke pijlers bleven dat de boten makkelijk in gebruik zijn, kwalitatief, betrouwbaar maar vooral boven alles betaalbaar.

In 1986 is Bayliner overgenomen door de Brunwick Corporation maar de identiteit van Bayliner is altijd behouden. Brunswick is wereldwijd de grootste botenbouwer in het recreatie segment met merken zoals: Sea Ray, Boston Whaler, MerCruiser, Mercury en Quicksilver.

Holland Sport Boat Centre is in 1965 als een van de eerste begonnen met het importeren van Bayliner in Europa. En sinsdien hebben wij meer dan duizend Bayliners verkocht. 

Vandaag de dag bestaat de modellenlijn uit sportboten, deck boten, cuddy's & sportcruisers. Kijk hieronder voor het modellen overzicht voor modeljaar 2022.

Bayliner

Nieuwe voorraad

Bayliner2022

Alle modellen

De Bayliner VR4 is de nieuwste aanwinst in de VR serie en is de opvolger van de alom bekende 175 Bowrider.