Sea-Doo Sea-Doo Sea-Doo Sea-Doo

Sea-Doo

Sea-Doo

Sea-Doo: De leider op het gebied van plezier op het water voor het hele gezin.

Sea-Doo zet zich als marktleider volledig in om ultiem plezier op het water te bieden. Al meer dan vijfentwintig jaar zijn waterscooters van Sea-Doo toonaangevend binnen de branche. De lijst van primeurs blijft maar groeien en al onze prestaties hebben slechts één doel: al onze klanten een onvergetelijke en prettige ervaring op het water bieden.

En nu hebben we de best mogelijke waterscooterervaring nog verder verbeterd met onze revolutionaire iControl®. Dit is 's werelds meest geavanceerde waterscootertechnologie en biedt een ongeëvenaarde mate van controle op het water. Het systeem biedt een massa primeurs voor wat betreft waterscooters: het eerste en enige remsysteem op het water, het eerste echte veersysteem op een waterscooter, een getrapt rompontwerp en een echte neutraalstand. Het heeft ook de meest geavanceerde gasregeling op een waterscooter, dit alles in combinatie met onze legendarische BRP Rotax®-motor die speciaal is ontworpen voor gebruik op het water.

Sea-Doo

Alle modellen

Meer vaarplezier dan u zich ooit hebt kunnen voorstellen. De weergaloze Sea‑Doo SPARK is speels en gemakkelijk te bedienen.

Meer vaarplezier dan u zich ooit hebt kunnen voorstellen. De weergaloze Sea‑Doo SPARK is speels en gemakkelijk te bedienen.

Simpele, volwaardige waterscooter. De GTS geeft een onverslaanbare waarde voor deze prijs

De Sea-Doo RXP-X 300 is het ultieme topmodel onder de racewaterscooters combineert kracht, vaareigenschappen en controle zoals geen enkel ander vaartuig.