Sea Ray Sea Ray Sea Ray Sea Ray Sea Ray

Sea Ray

Sea Ray

Sea Ray 

Sea Ray is 's werelds grootste fabrikant als het gaat om het bouwen van superieure kwalitatieve pleziervaartuigen, geen enkele andere fabrikant ter wereld biedt zo'n verscheidenheid. De modellen van Sea Ray zijn opgedeeld in Sport Boten, Sport Cruisers, Sport Yachts en Jachten.

Elke Sea Ray is een weerspiegeling van onze toewijding aan precisie, innovatie en vakmanschap. Ruime cockpits vloeien over in zorgvuldig ontworpen cabines. Het ontwerp, de details en de materialen zijn getest en goedgekeurd door de meest toegewijde groep van professionals in de maritieme industrie, die steeds hogere normen stellen als het gaat om esthetiek, techniek en technologie. Het resultaat is een lijn van boten 19 tot 65 feet.

Sea Ray's dealer netwerk bestaat alleen uit de grootste en meest ervaren en deskundige professionals die er in maritieme industrie te vinden zijn. En toegewijd zijn haar klanten in Nederland de best mogelijke verkoop en service te bieden, vanaf het moment dat u de showroom binnen loopt tot het moment dat uw boot afgeleverd wordt.

Sea Ray

Nieuwe voorraad

Sea Ray is 's werelds grootste fabrikant als het gaat om het bouwen van superieure kwalitatieve pleziervaartuigen, geen enkele andere fabrikant ter wereld

Sea Ray2020

Alle modellen